Tjänster

Utan begränsningar

Ibland är kraven lite högre ställda än normalt. Det kan handla om räckvidd, framkomlighet eller krångliga uppställningsplatser. Och har vi sagt att vi klarar betongpumpning för alla behov står vi givetvis för det också. Vi sätter inga gränser när det gäller att klara av långa räckvidder, jobba i små utrymmen eller hitta effektiva lösningar till mindre gjutningar. Så testa oss nästa gång – vi lovar att du inte blir besviken.

För alla behov

Att vi är specialiserade på betongpumpning betyder inte att vi sätter några gränser för vilka uppdrag vi åtar oss. Inte heller spelar det någon roll om vi får en förfrågan från en privatperson eller från ett större entreprenad- och byggföretag. Målet är alltid detsamma – att du som kund känner dig nöjd med slutresultatet. Vi införskaffar, transporterar och pumpar betongen. Vår kompetens och vårt engagemang får du på köpet.

Resurser som räcker ända fram

Att förnya och utveckla maskinparken är en ständigt pågående process. Vi vill givetvis kunna erbjuda rätt resurser för varje specifikt uppdrag, utan några begränsningar.
På undersidan maskinpark presenterar vi några viktiga fördelar som ger dig en liten bild av våra betongpumpar, hallpumpar och mast-/roterpumpar.

Betongförsäljning, förmedling och andra tjänster

Läs gärna mer om Svantes andra företag MarkProfil här.

Tjänster